Des de Mendoza col·lectivitats sempre estem intentat innovar i sobretot destacar a través de l’elaboració dels nostres plats casolans. Per això, hem incorporat diferents receptes al llarg d’aquest curs en les quals es pot apreciar el que ens fa destacar de la resta d’empreses dedicades a les col·lectivitats. Totes elles s’elaboren en el mateix dia de consum i requereixen una elaboració molt més complexa.

Durant aquest curs els nostres xiquets han degustat plats que mai s’imaginarien que pogueren ser tan saborosos i ni molt menys coneixien la seua existència. Potser mai se’ls presenta una altra ocasió com aquesta de tindre’ls davant. Plats com la nostra pasta amb pesto d’ametles, el nostre estupend bullit amb pilota casolana, nostre hummus amb varetes de carlota, els nostres peixos de les llotges de la Vila i de Calp, les nostres verdures ecològiques, les nostres pastes i arrossos ecològics,…tot tipus de productes de qualitat per a elaborar el millor plat casolà que es podria imaginar.

El mestratge en l’elaboració de la nostra paella valenciana ve avalada per com queden les safates del menjador després de servir-la. L’arròs bomba de Pego, que emprem en la seua elaboració, d’una qualitat superior, dona un sabor i textura exquisits a aquesta paella i això ens fa diferenciar-nos de la resta d’empreses.

PHOTO-2021-03-12-08-39-55

Serien innombrables els plats que hem servit durant aquest curs i en esmentar-los, se’ns faria la boca aigua simplement del fet de poder imaginar-los. En els nostres menjadors s’han convertit en una realitat i els xiquets han gaudit d’alguna cosa més que un menjar: han gaudit menjant. Les nostres mandonguilles casolanes amb salsa d’ametles o amb tomaca d’alfàbega han fet que es xuplen els dits, les nostres coques casolanes, lasanyes casolanes i *fideuá de peix de la llotja han obert els seus sentits més enllà del menjador. On menjaran arròs caldós amb polp de la llotja de Calp?

Transformem les verdures de temporada i ecològiques en plats vistosos i atractius que criden la seua atenció i aviven els seus apetits. On una verdura no entra pels ulls no ho farà per la boca. Les nostres cremes de remolatxa i poma, cremes de carlota i cúrcuma, cremes de moniato i taronja, crema de kale ecològic i porros,… desperten en ells un desig de provar-les que els transforma per moments en xicotets degustadors.

Si acompanyem tot això amb les nostres ensalades variades, les nostres fruites de temporada, el nostre pa de forn, la nostra il·lusió i el nostre amor en l’elaboració, obtenim el resultat que els nostres clients busquen, un menjar casolà com la de les nostres àvies.

A Mendoza Col·lectivitats intentem no sols elaborar els millors plats proporcionant els millors ingredients sinó que anem més enllà i pensem en els xiquets i xiquetes de tots els nostres menjadors. Cuidem el seu menjar, cuidem la seua salut i cuidem el seu futur…

Comparte esta noticia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Noticias Relacionadas: