Hui comencem un nou repte a Mendoza Col·lectivitats, aquest blog per a tindre-us una mica més informats sobre les coses que succeeixen entorn als nostres menjadors escolars.

Comedor del Ceip La Muixara (La Nucia)
Comedor Ceip La Muixara (La Nucia)

Ho comencem en un any complicat, en el qual hem experimentat molts sentiments, alegria per tornar a donar menjar als nostres xicotets, expectació a les regulacions de la Conselleria, por al fet que els nostres treballadors es pogueren contagiar i incertesa d’on anava a parar el nostre sector.

Cocina central, ubicada en el Polígono de La Nucia

Estem a punt d’acabar el trimestre, i hem passat moltes coses al costat dels xicotets que l’han fet fenomenal, que ens han ensenyat al fet que tot es pot aprendre i que la higiene i la màscara poden ser part de l’uniforme escolar.

Equipo de monitoras Ceip Ausiàs March (Benidorm)

Les nostres cuines enguany suporten una càrrega afegida: preparen els carros per a distribuir-los en classes bambolla, els reparteixen en molts casos i també els recullen en uns altres. I a pesar que l’Administració no va considerar oportú reforçar aquest camp de les Col·lectivitats, el fan amb una actitud positiva, ja que és molt millor estar en actiu que a casa amb la qual aquesta caient.

Comedor y cocina del Ceip Maria Francisca Ruiz Miquel de la Vila Joiosa

Els monitors s’han hagut de reinventar i ara ja han inclòs en el seu vocabulari paraules com a “bambolla”, “distància social”, “grups estables”, “contacte estret”….
El lloc de treball en molts casos ha canviat, ja no estan en el menjador, treballen en les classes, amb molta cura, de no tocar el material que els mestres tenen preparat per a les seues classes lectives.
El pati també és una zona en la qual han d’estar alerta, els grups no es poden mesclar, cal intentar recordar-lo en tot moment, són xiquets i estan jugant.
Però el mes important de tot és que són uns professionals i ho estan fent fenomenal.

Comedor Ceip L’Olla de Altea

Així és que cal felicitar a tot el nostre Equip per la gran labor que han realitzat durant aquests primers tres mesos, enhorabona i a gaudir del descans ben merescut. Però abans no ens podem anar sense alimentar aqueixa il·lusió que els xiquets desenvolupen en aquesta *epoca. Bon Nadal!
Però el mes important de tot és que són uns professionals i ho estan fent fenomenal.

Equipo de Monitores del Ceip Leonor Canalejas de Benidorm
Ceip Mare Nostrum de La Vila Joiosa
Mural de Navidad del Ceip Montcabrer de Muro de Alcoi
Mural del Comedor del Ceip Muixara de La Nucia
Equip de Treball del Menjador del Ceip San Juan Bosco Infantil de Cocentaina.

Comparte esta noticia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Noticias Relacionadas: