Activitats

El nostre equip de monitors i monitores són professionals formats amb gran vocació. Les seues funcions són:

  • Prestar atenció a l’adquisició d’hàbits alimentaris, socials, higiènics i saludables

  • Atendre i custodiar l’alumnat

  • Realitzar activitats educatives i recreatives (jocs a l’aire lliure, jocs d’interior, tallers, cançons, contes, activitats de col·laboració)

  • Comunicar a les famílies qualsevol incidència

     
Actividades Activitats Mendoza Colectividades La Supercolla

A més de l’uniforme li facilitem tot el material necessari per a decorar el menjador i realitzar les activitats programades.

En coordinació amb el centre realitzem activitats educatives programades per als períodes immediatament anterior i posterior al període d’alimentació, en les que afavorim la integració de tot l’alumnat i desenvolupem hàbits relacionats amb la cultura, l’esport, l’oci i el medi ambient.

Aquest curs hem comptat amb l’ajuda de la Supercolla, uns xicotets superherois que ens ajuden a assolir els objectius que ens plantejarem en la nostra Programació d’Activitats.

La nostra programació és bilingüe, inclou activitats tallers, decoració del menjador, jocs de taula i jocs de pati. Està adaptada tant a la jornada partida com la contínua.

Des de Mendoza Colectividades supervisem la realització de les activitats programades.

Mendoza Colectividades Parchís

La nostra aposta per la Restauració Escolar sostenible, per proveïdors i productors locals i per productors ecològics, reinvertint en el nostre territori, a més d’estar present en els nostres menús, ho apliquem a tallers, fomentant així els productes de la nostra terra.

El nostre Taller de l’Olivera, el Taller del Cacau, la Degustació d’Infusions i d’Herbes Aromàtiques, Paraeta de Fruites, els Tallers de Cítrics, les Pomes Caramel·litzades, el Taller d’Orxata, la Paraeta de Cacau i Tramussos, els Batuts de Verdura Ecològica, el Taller del Formatge o la Degustació de Mel són exemples de com fer atractius per als xiquets alguns productes amb moltes propietats.