Mendoza Colectividades

En Mendoza Colectividades estem especialitzats en servicis de restauració per a menjadors escolars i col·lectivitats. Oferim un complet servici que inclou cuina, nutrició, monitors i programació d’activitats. Treballem tant amb cuina en el centre com transportant el menjar des de la nostra cuina central.

Som una empresa familiar creada en 1981 a l’Alfàs del Pi. Poc després iniciem la nostra trajectòria als menjadors escolars, consolidant-nos com a empresa líder del sector en la nostra zona. Tenim més de 30 anys d’experiència, i oferim un tracte pròxim i personalitzat, sense intermediaris. Oferim un menjar casolà, com la que feien les nostres àvies amb tracte pròxim i personalitzat sense intermediaris.

En 2005 inaugurem les nostres noves instal·lacions en La Nucia, dissenyades pels millors especialistes en projectes integrals d’hostaleria. Açò ens ha permés expandir la nostra empresa oferint la mateixa qualitat que sempre ens ha definit.

Comptem amb un total de 1.400 metres quadrats repartits entre el magatzem, les oficines, la cuina central, el quart fred i les cambres frigorífiques. A tot això cal sumar les cuines autònomes dels col·legis que gestionem.