El Nostre Equip

Som un equip humà de professionals responsables, il·lusionats i apassionats pel nostre treball.

El principal valor de la nostra empresa és el personal que la forma. Estem segurs de que això és una de les claus del nostre èxit. A més dels nostres coneixements i aptituds, destaca la nostra actitud i ganes de treballar.

Per aquest motiu, a Mendoza Colectividades considerem que la formació del personal a tots els nivells és una inversió de futur necessària en el procés de millora contínua i adaptació als canvis.

Els Nostres Valors

Una missió, una il·lusio.

Volem construir un futur més sa a causa de la nostra llarga experiència en el sector, tracte pròxim i personalitzat. Amb les nostres cuines podem elaborar gran quantitat de menús escolars i donar-los aqueix polsim de felicitat a cada xiquet.

La visió del futur.

No ens volem quedar arrere, sinó que busquem convertir-nos en una empresa de referència en el sector d’alimentació i crear majors i millors projectes, apostant per la proximitat i el territorial, sempre enfocat a aportar una cosa nova als nostres clients.

Cultiu dels valors.

La nostra filsofía és un tracte pròxim al client, ja que som una empresa familiar. Ens decantem per una alimentació saludable composta per productes locals i en moltes ocasions ecològics.

Compromís amb la sostenibilitat.

Ens esforcem en què les futures generacions siguen coherents i no danyen a l’equilibri entre el creixement econòmic, medi ambient i benestar social. Som ací i volem donar vida a les nostres terres deixant empremta en cada comarca per la qual passem.

Cuidem el nostre medi ambient.

Som proveïdors únics, volem repartir riquesa per tots costats, incentivem la producció local.

Estem compromesos amb la reducció d’envasos, com a exemple el nostre projecte d’eliminació d’aigua embotellada i els envasos de yogur.