El Nostre Equip

Som un equip humà de professionals responsables, il·lusionats i apassionats pel nostre treball.

El principal valor de la nostra empresa és el personal que la forma. Estem segurs de que això és una de les claus del nostre èxit. A més dels nostres coneixements i aptituds, destaca la nostra actitud i ganes de treballar.

Per aquest motiu, a Mendoza Colectividades considerem que la formació del personal a tots els nivells és una inversió de futur necessària en el procés de millora contínua i adaptació als canvis.

Mendoza Colectividades Equipo - Equip

Estem disposats a fer-te passar més feliços les teues hores de menjar.

Nosaltres ací, a Mendoza, comptem amb 2 tipus de serveis extres per les quals hem apostat i seguim *haciendolo hui dia amb total confiança perquè els nostres clients tinguen la total satisfacció gràcies a nosaltres.

Knoweats

Aquesta petita empresa és una aposta molt forta per nosaltres com a equip ja que presta un servei de menjar preparat per a enviar i que no hages de preocupar-te de cuinar, llavar algun plat, ni pensar que faràs demà de menjar si no tens temps. A més de que la seua missió és ajudar les persones a portar una alimentació saludable i més còmoda i ho fan gràcies a les seues enviaments a Nivell Nacional.

A més, amb knoweats tens la possibilitat de fer-los demanats i poder organitzar-te totes les menjades de la setmana sense ningu problema, a més de que tots els plats que rebràs és totalment sans, equilibrats i compromesos amb el medi ambient gràcies al seu nou disseny del seu embalatge que és totalment biodegradable i reciclable.

2. Servici de Catering

Aquesta variant de servei ofereix l’oportunitat de proporcionar serveis de restauració per a tota mena d’esdeveniments com a noces, batejos, comunions, actes públics, esdeveniments empresarials, esdeveniments privats i molts més.

Tota la gastronomia que pugues imaginar i que tant s’ha caracteritzat per durant molt de temps la pots tindre a la teua disposició, pel fet que podem oferir-te cuina mediterrània fins a cuina de fusió amb plats tot tipus d’esdeveniments, celebracions, còctels, bufet, aperitius, esmorzars i moltes coses més.

També ens encarreguem d’enviar els nostres menjars als menjadors sense cuina tots els dies, podent d’aqueixa manera facilitar els menjars als col·legis a l’hora del menjar amb la millor qualitat possible.