La nostra empresa Mendoza Gastronomia Col·lectiva S.L, ha començat a apostar per la inclusió de productes que reunisquen els següents requisits: proximitat, temporalitat i, si pot ser, de producció ecològica. L’objectiu és augmentar la qualitat dels nostres menús, i conscienciar als escolars i les seues famílies sobre els beneficis d’aquests productes per al medi ambient.

Sabem que el camí no és fàcil, però volem que els nostres menjadors també siguen un exemple de sostenibilitat. 

Aquest projecte està embolicat d’il·lusió i ganes de fer una societat una mica més justa i sostenible i encara que aquestes actuacions comporten un gran esforç, el nostre objectiu final continua sent que els xiquets mengen tan bé com siga possible.

La història comença el curs passat amb la proposta de Noelia Valdivieso, directora del Col·legi Públic Mestral de Benidoleig. Ella ens proposava unir-nos a la tendència d’Eco escoles, oferint-nos així el seu menjador per a realitzar aquesta nova experiència. També ens va presentar al jove emprenedor d’Agroecologia Sr. Jose Manuel Bisett (agricultor ecològic), amb el qual arribem a un acord per a començar la nostra nova marxa: la iniciació als menjadors ecològics.

 La quantitat de verdura a adquirir passava de ser una xicoteta cistella a ser una gran quantitat de carros per a més de 5000 escolars. Pel que tot aquest arsenal de vitamines natural va haver de programar-se a l’estiu, on es va planificar i es va realitzar la seua sembra. Des d’aqueix moment, la quantitat de verdura… sembra, reconstruint així el nostre futur.

Comparte esta noticia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Noticias Relacionadas: