Canal de denúncies

Denúncies

Realitzar una denúncia

Denúncia, de manera anònima o personal, qualsevol presumpta irregularitat o acte contrari a la legalitat o les normes internes de les quals tingues coneixement.

En la Política de gestió del Canal de Denúncies regeixen els principis de confidencialitat de les dades aportades, respecte, fonament i exhaustivitat.

Preguntes freqüents

Què és el Canal de Denúncies?

Els nostres principis guien i orienten al nostre personal en el seu treball, tant en la presa de decisions i en la seua conducta com en la forma en la qual interactuen amb clients, proveïdors, treballadors/res i la societat en general.

Es tracta d’un Canal accessible a treballadors/res i grups d’interés que ofereix la possibilitat de realitzar denúncies de manera anònima o personal, qualsevol presumpta irregularitat o acte contrari a la legalitat o a les normes internes dels quals es tinguen coneixement.

Totes les denúncies seran tractades amb la màxima confidencialitat, privacitat i seguretat, podent realitzar-se de manera anònima.

Quin tipus de situacions es poden denunciar?

A través d’aquest Canal, es poden realitzar els següents tipus de Comunicacions:

  1. Denúncies: Qualsevol presumpta irregularitat, acte contrari a la legalitat o a les normes internes.

 

Quines són les temàtiques sobre les quals es pot denunciar?

Denúncies

Les diferents situacions susceptibles de ser denunciades poden classificar-se conforme a les següents naturaleses definides a continuació. Per a major detall consultar la Política de Gestió del Canal de Denúncies.

  • Conflicte laboral
  • Condicions laborals
  • Privacitat/Seguretat de la informació
  • Actes contraris a la integritat de l’empresa
  • Tracte de favor
  • Incompliment legal/normatiu de qualsevol índole.